Snillen spekulerar…

Sent omsider har det tagit fart i diskussionen om Smartphones i min bokblogg. Vännen Jonas har vaknat till (fått tid) och argumenterar för sin iPhone. Debatten ger en bra bild av nackdelarna med de så kallade smarta telefonerna. Tillverkarna har en hel del att justera om du frågar mig.

Inlägget med tillhörande kommentarer har du här.

Rolf Granlund
@rigit

2 reaktioner till “Snillen spekulerar…”

  1. Man kan tycka, inte minst efter helgens bland annat i TV uppmärksammade nyheter om dom stora säkerhetsbristerna med kombinationen iOS+ diverse appar att tillverkarna av smartphones har en hel del att jobba på när det gäller säkerheten, inte minst Apple.

    Gilla

  2. Eftersom jag numera inte slänger mig på alla nya hajpade prylar så medför det ofta flera stunder av eftertänksamhet. Exempelvis vad man ska ha prylarna till samt varför och när. Jag är numera inne på att behålla min billiga SE Elm även om Nokia X3 Tuch and Type ger visst habegär.

    Vad som däremot är nytt för min del är behovet av en pekdator i mitt kommande nya yrkesval. Behovet är ett antal Excel-kalkyler som jag kommer att använda om och om igen och som jag redan nu kan se sparar en massa tid vad gäller beräkningar. Under rubriken ”Backupbloggen” i CS Bloggar så har jag angett vad ett prylbehov av idag skulle kunna vara. (Jag förbehåller mig att ändra mig om så skulle bli).

    Se http://bloggar.computersweden.idg.se/backupbloggen/2011/03/27/it-utrustning/#blogContent

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s