Jag är hopplös när det gäller papper!

Brev som kommer i form av fakturor och annat som man förväntas spara läggs i högen “Jag tar det sen!”. När högen blir för stor påbörjas pappershög två och så vidare. Känns det igen eller är jag unik?

Det jag däremot är bra på är dokumenthantering i datorn. Där är det ordning och reda, skam vore det annars efter så många år inom kvalitetsutveckling och “Document Management”. Men vad göra med alla papper?

Åter har jag tagit hjälp av tapetseringsprojektet där hemma där delprojektet “– Ta hand m dina j—la pappershögar” gäller och det nu! Bara att lyda den ordern så var gör en IT-nörd åt den saken? Hittade min gamla Canon CanoScan LiDE 60 underst i en av högarna. Den kanske jag kan få igång till min Laptop med Windows 7?

Drivrutinen hittade jag så småningom via Canon.se men sen? Ingen programvara? Ringde supporten på Canon och fick rådet att prova att installera CanoScan Toolbox 4.9 för Vista 64-bit!

Sagt och gjort, genomfört! Beviset har ni här! Diplomet från TRF som bevisar att jag nu är fullvärdig medlem i “de Tankspriddas Riksförbund”. Diplomet kom nämligen per post med en skyddande pappskiva som kvalitetssäkring mot brevknölande posttjänstemän.

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Jag är hopplös när det gäller papper!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s