Om att odla sin egen fantasi

Hur är det egentligen? Har du barnasinnet och din egen fantasi kvar i dessa tider av tillrättalagda filmer i biografer, på DVD och på de söndertuggade reklamkanalerna på dumburken. Tar du dig tid att skapa dina egna bilder inom dig och gå på upptäcktsfärd i dina barndoms minnen?

Jag har just lämnat in manuset för min kommande bok ”Godnattsagor” som både är tre sagor som jag äntligen skrivit ner och som jag berättade för mina barn när de var små. Boken inleds med en del budskap till dig som förälder, far- och morförälder och avslutas efter sagorna med en uppmaning om att odla just din fantasi. Kanske får du inspiration att slå av din TV och fantisera ihop egna berättelser för dina små.

Boken kommer att finnas ute på nätet lagom inför Julen. Kanske en julklapp till dig själv eller någon som har barn i 3 till 6-årsåldern? Läs mer på http://rigit.nu

2 reaktioner till “Om att odla sin egen fantasi”

  1. Att någon ta en bok händer väl mer sällan nuförtiden, tyvärr. Och därför är det där med egen fantasi inte aktuellt längre. Även här:Tyvärr.

    Gilla

  2. Jodå, här är det kvar 😛 Roffe. jag köper böcker varje månad, böcker av intressant slag coh film, den som är bra? och intressant? well, det finns ju webben, kanaler där kulturella guldkorn aldrig tillgängliga i någon svensk butik finns + nya intressanta independet film makers.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s