Facebook kommer!

Sociala nätverk har redan kommit för att stanna. När nu Facebook kommer med en E-postfunktion så tar Facebook det helt logiska steget att kommunicera, de väver ihop flera mediamöjligheter till ett och samma verktyg.

Med anledning av: http://www.idg.se/2.1085/1.353271/har-ar-facebooks-nya-meddelandesystem 

Jag använder redan idag ”Meddelande” i Facebook när jag vill prata privat med mina vänner och en logisk dialog byggs upp mellan oss som medfört att vi går den vägen istället för att mejla. Inkorgen i mina E-postkonton börjar mer och mer bli en form av direktreklam som jag omedelbart via regler styr ner till mappen ”Reklam”. Därefter är det busenkelt att ränsa bort reklamen då och då eftersom mejlreklamen blivit ok för min del. Det mesta är vad reklamen en gång var, produktinformation som jag snabbt kan skumma igenom efter nyheter på marknaden. Den typen av reklam är i alla fall just nu inte störande eftersom jag kan hantera den på ett sätt som jag tycker fungerar.

Jag ser fram emot E-Post i Facebook och skulle mer än gärna vara en av de utvalda som får testa!

En reaktion till “Facebook kommer!”

  1. Idén är onekligen intressant, ändå så känner jag mig själv väldigt tveksam till det hela, inte på grund av idén som sådan utan på grund av att facebook liksom redan idag har gasnak stora säkerhetsproblem, det känns som om man borde fixa säkerheten för vad som redan är innan man implementerar nya funktioner

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s