Använd Project 2010 på mitt sätt

Använd Project 2010 Framsidan MiniNu kan du förbeställa min bok ”Använd Project 2010 på mitt sätt” via http://litenupplaga.se. Om boken inte finns med direkt på hemsidan så kan du söka på mitt namn ”Rolf Granlund”, vilket medför att du även kan se och beställa mina övriga böcker.

Läs mer via http://rigit.nu

Boken är inte enbart en beskrivning av hur du jobbar med Microsoft Project 2010 utan är även en hel del internpolitiska frågeställningar och lösningar som inget verktyg i världen har lösningen på, utan är diskussioner och fastställande av hur ni jobbar inom er organisation med så viktiga delar som planering och uppföljning. Bland annat detaljen timpriser och möjligheten till trovärdiga prognoser. Hur ser det ut hos er? Har ni råkoll på era projekt?

Med den metod som jag beskriver finns en möjlighet att skapa råkoll men då måste du som projektledare ha ordentligt med hårda nypor med en i grunden väl genomtänkt filosofi där boken kan vara en lösning.

Snart kommer även fortsättningen på den här boken i form av titeln ”Använd Excel 2010 på mitt sätt”. Om ett par veckor ungefär eftersom jag för närvarande är i korrekturläsningsfasen av den processen.

En reaktion till “Använd Project 2010 på mitt sätt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s