Jag hatar “Hallåvin”

Vill inte ens stava skiten rätt. Varför nu detta påhopp undrar du säkert… så det är väl bäst att jag avger min programförklaring en gång för alla.

1. Barnen lär sig tigga, vad det nu ska vara bra för?

2. Barnen lär sig att våga göra elaka saker medan de är maskerade

3. Barnen lär sig grunderna i det kriminella ämnet utpressning.

När det ringer på dörren den dan så vägrar jag öppna och då jävlas de ändå, fast de borde fatta att jag inte deltar i deras jävla “nyreligion” importerad från USA. Just den dan funderar jag ofta på om det inte borde vara rimligt att utdöma nåd i förväg eftersom jag sitter hemma och funderar på att göra mig skyldig till barnmisshandel. Godiset äter jag för övrigt upp själv och tänker på de små jävlarna där ute i duggregnet och flinar sådär som han gör i filmen “Shining”.

Nästa år ska jag ha en spann med iskallt vatten i beredskap innanför dörren. Då ska dom små jävlarna få se på bus.

En reaktion till “Jag hatar “Hallåvin””

  1. Hallå-vin!
    Som infördes i Sverige 1997 av Svensk Handel enligt en artikel i DN samma år.
    Coop hade helsidesannonser i morgontidningarna som beskrev hur man skulle göra, ICA (tror jag) skrev att ”svenska folket har börjat fira Halloween” – vilket inte alls stämde.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s