Windows Live Space konverterar bloggtjänsten till WordPress

Tydligen har Microsoft gett upp sin egen bloggtjänst i Windows Live Space. När jag nu på morgonen försökte öppna min blogg i Live Space så blev jag uppmanad att konvertera denna till WordPress. Det gick som tåget så nu har jag en blogg till som dessutom fungerar mycket bättre. Kopplade genast Windows Live Writer till denna för att få verktygslådan på plats. Hur smidigt som helst!

Från att ha varit något av en test från min sida med bloggtjänsten i Windows Live Space så har jag nu en bra plats att berätta om mina böcker. Tur att man fått lite träning på WordPress här på IDG-bloggen så allt var välbekant. Jag återkommer när jag filat lite på min nya blogg. Just nu är den en smula skräpig plus att profilen inte riktigt är på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s