Luleå Taxi på Arlanda!!!

Det löste sig för att få hem frugan från Östersund förra veckan. En tågbiljett i första klass kl 06:00 blev vår lösning. Medan jag väntade på henne utanför Terminal 4 på Arlanda så stod jag parkerad bredvid en bil från Luleå Taxi. Föraren satt hela tiden i samtal via sin mobil för att försöka få en körning hem igen får man förmoda.

Nöden har ingen lag! Jag förmodar att passageraren hade sin egen bil parkerad på Arlanda varför slutdestinationen för denna långväga Taxi var helt logisk. Jag hoppas att han senare fick en körning norrut. Undrar hur mycket den resan kostade föresten? Alltså från Luleå till Arlanda?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s