Ni har missat en setup i bloggen!

Predde, Fritänkaren, Elisabeth, Niklas med flera, ni har missat en inställning i er blogg! Jag har undrat varför jag och Aljapaljo får våra namn eller smeknamn i form av en länk när vi skriver en kommentar. Eftersom församlingen ovan inte har någon direktlänk över era kommentarer så var jag som nyfiken stillist tvungen att testa vad det beror på.

image Tydligen är det inställningen i er profil via Panel – Användare – Din Profil samt valmöjligheten “Visa namn offentligt som” som påverkar om dina inlägg även inleds ovanför med en länk till din blogg. Testade att byta från “Roffe” till “Granlund Rolf”, sparade denna inställning samt skrev en kommentar som test.

Resultat: Kommentaren fick länken “Granlund Rolf” istället för “Roffe”.

Det är nog därför som Niklas inte hajade mitt inlägg om att kommentera icke inloggad.

image

7 reaktioner till “Ni har missat en setup i bloggen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s