Elisabeth och Tobias, ni skriver om mitt Favoritämne!

Tobias återknöt till Elisabeths 10 teser om möteseffektivitet vilket fick mig att gå igång ordentligt. Ser nu, Elisabeth, att du hakar på inom samma ämne med ditt senaste inlägg. Bloggen har blivit något av ett Socialt nätverk med utbyte av erfarenheter och tankar. Kul! En av de stora fördelarna med bloggandet.

Jag kommenterade Tobias inlägg tidigare och skrev att jag återkommer i form av ett inlägg. Jag valde att skapa inlägget i min egen blogg eftersom ämnet hör intimt samman med mina böcker. Så om du är intresserad av att veta mer så besök min blogg via ett klick på bilden.

Jag utvecklar era tankegångar från era inlägg om ineffektiva möten, vidare till begreppet ”Kvalitetsbristkostnader” som är grundtemat för mitt författarskap och även min konsultverksamhet även om det inte är omedelbart tydligt i min konsultprofil men kanske i min CV.

En reaktion till “Elisabeth och Tobias, ni skriver om mitt Favoritämne!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s