iPAD, habegär? Betydligt mer än så…

image Sitter just och lyssnar på Steve Jobs presentation av iPAD och tar en kort paus för att skriva det här inlägget, lånar en bild och hoppas att Apple förlåter mig eftersom jag länkar vidare till Apple.

iPAD skapar som sagt var ett habegär som någon just skrev men min känsla är betydligt starkare. Kollar runt på mitt skrivbord, Laptop, mobiltelefon, bokhyllan med IT-böcker med mera och slås av att allt känns gammalt!

Hur ska andra tillverkare av “Mobile Devices” svara på det här?

Tänker vidare på hur det blir att skriva en bok på en iPAD… och tänker genast på tillbehören. Kan man koppla in ett extern tangentbord via USB? Kommer man att kunna köpa en “ställning” i så fall, om man vill ha iPAD:en som en konventionell skärm. Helt plötsligt är Laptop-ryggan för stor. Hyllan med CD och DVD-filmer känns onödiga…

Jag som inte ens hunnit betala fakturan för min “nya” 64 bits Laptop med Windows 7.

Det räcker så långt, publicerar och återvänder till Steves presentation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s