Det är skillnad på Beta och Beta

Intressant med det här med Beta. En Beta av en produkt kan locka till ett enormt intresse som exempelvis Beta 1 av SharePoint 2010. Jag deltog på Humandatas SEF 2009 16:e ? 17:e denna månad och slogs av samtliga presentatörers förtjusning över vad SharePoint 2010 kommer att innehålla.

När sedan Beta 2 lanserades på måndagskvällen ökade temperaturen ytterligare. Intresset är på topp sedan dess inom SharePoint Community.

En ny Beta ska vara spännande och lockande vilket Microsoft är duktiga på. Felen och problemen möts med axelryckningar för att växla över intresset på NYHETERNA. Till och med en rejäl krasch är ok. Alla presentatörer av SharePoint 2010 Beta 1 visade på en entusiasm som var medryckande.

          Det kommer häftiga nyheter nästa år, kolla bara!!!

När en produkt eller lösning är Beta för länge förbytts denna Beta till ett hatobjekt. Man har inte längre överseende. ?Work Arounds? blir irriterande extra processer som
man tvingas till. Typ det här inlägget. Det är ingen idé att skriva inläggen i bloggeditorn. Risken att få börja om från början är för stor. Att tappa en text på grund av ett verktyg, tillhör gårdagens IT. Det ska bara inte inträffa.

Avslutningsvis en stor eloge till arrangören av SEF 2009. Den bästa hittills! Humandata har kört 6 stycken årliga SEF och jag har deltagit i 5. Lite av en höjdpunkt på mina år inom IT.

Även gästföreläsarna från England och USA gillar SEF. En av dem som jag pratade med tycker att SEF har högre kvalitet än de stora konventen mycket beroende på storleken och trivseln. I år var vi nästan 200 deltagare som kunde välja bland de tre huvudspåren Exchange, SharePoint och Power.

Computer Sweden missade helt dessa två Beta av SharePoint 2010 och skrev enbart om lanseringen av Exchange 2010 och trodde att hela SEF festade för Exchange 2010. Själv märkte jag bara av Exchange 2010 den första timmen på måndagen. Sedan var det SharePoint 2010 för hela festen.

2 reaktioner till “Det är skillnad på Beta och Beta”

  1. Vad trött jag blir. Hur man än försöker så blir det bara nya fel via den här bloggen. Pinsamt IDG! Det är i mina ögon det sämsta verktyget på Internet och har varit det sedan Mars 2008.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s