Bloggen är Gruk-fientlig

Kan bara konstatera att bloggen är Gruk-fientlig. En annan reflektion kan vara att dikter skrivna på de fyra första raderna blir inte så himla bra… Så vill du Gruka så får du först fylla ut de fyra första raderna med en massa gallimatias eftersom det annars blir som följer på de kommande raderna av det publiserade inlägget.

grukan.jpg

Resultatet av förra inlägget som var min Gruk-premiär. Himla kul egentligen LOL. Bloggen skapade de nya svenska orden äggfingrar, kläggskriker samt vägginspiratören

Jag smäller på med en till

Bloggar ibland på idg
Ingen läser ingen idé
du där ute är du mé
eller somna din browser te

2 reaktioner till “Bloggen är Gruk-fientlig”

 1. Vad tror du att vi gör. Vi protesterar, men inget händer. IDG totalt nonchalerar allt. Så är det. IDG låter bara färgstarka och intressanta bloggare lämna in sin avskedsansökan utan åtgärd. Stick om det inte passar.

  Gilla

 2. Jag läser mycket och ofta, men är alldeles för dålig att kommentera direkt. Tänker att "jag lägger in en smart kommentar senare" på många excellenta inlägg = bästa sättet att inte få det gjort! Nu ska jag bli en bättre människa och kommentera direkt.

  Laddar även upp med en ny Gruk som jag hoppas tar form under kvällen.

  Hejsningar,

  Predde

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s