Jag är besviken på Windows Home Server

Windows Home Server saknar den viktigaste funktionen enligt min mening. Låt mig kalla den Exchange Home Edition! Hade den funktionen funnits med hade jag knatat iväg till en butik och köpt Windows Home Server omgående. Nu tillför den inte speciellt mycket i min mobila värld av önskemål.

Som du sett av mina tidigare inlägg så är PIM i min telefon viktigast. Speciellt mina kontakter med all information om famlijen, vänner och bekanta. Jag vill helt enkelt ha samma utmärkta mobila möjligheter privat som i jobbsituationen.

Även om Microsoft skalar bort en del för att hålla priset nere så ser jag ändå att Windows Home Server skull bli en succe med Exchange Home Edition. Den funktionen måste helt enkelt tillföras i kommande versioner av Windows Home Server!

Telefonerna är som ni har förstått redan förberedda för Exchange och Push-teknik. Nu väntar vi konsumenter på att kunna utnyttja möjligheten även privat! Microsoft, vad väntar ni på?

En reaktion till “Jag är besviken på Windows Home Server”

 1. Tyvärr får vi nog fortsätta att vara besvikna. Enligt Microsoft skulle en implenentation av en e-postserver innebära allt för tung administration för användarna av produkten…

  http://www.wegotserved.co.uk/2007/10/04/the-windows-home-server-team-answer-your-questions-2/

  Frågan är hur man analyserat målgruppen för Windows Home Server. Många av oss känner ju att det vore kalaskul att fördriva några småtimmar med tjuriga transaktionsloggar, eller?

  Allvarigt talat så har denna fråga debaterats en del och det finns en del info från Microsoft som t.ex. här: http://blogs.technet.com/homeserver/archive/2007/02/05/lots-of-e-mail-so-let-s-talk-about-e-mail.aspx

  Microsoft brukar ju få till det till version 3. Fortsättning följer säkert.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s