Exchange Synk i Mobilen, men ingen Domino Synk?

När man läser specifikationerna för en telefon så finns numera alltid Microsofts Exchange eller ActiveSynk som en standardmöjlighet. Men IBMs motsvarighet Domino saknas helt! Hur kommer det sig? Har IBM helt missat att det idag är en självklarhet inom företag?

Är det inte som så att den här faktorn är det starkaste skälet till att många företag överger Domino och Lotus Notes till förmån för Exchange och Outlook.

Samhället är mobilt idag med en smart telefon som det viktigaste redskapet i jobbsituationen. Att föra fram Webblösningar som alternativ håller inte. Ingen vill först surfa ut till höga anslutnings och megabytekostnader hos operatörerna för att leta reda på en kontakt som man ska ringa upp. Samma sak gäller kalendern och övriga delar som omfattas av Push-tekniken. Informationen ska ligga inne i telefonen helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s