Nu visas årets Höstkollektioner

Förr var det modehusen i Paris som visade sina vår och höstkollektioner och de gör väl det fortfarande. Telefonmarknaden börjar mer och mer ta över denna för vanligt folk så viktiga nyhet. Telefonen eller som jag väljer att benämna den, ”Luren” har idag högre nyhetsvärde än vad du har på dig i i form av desajnad klädsel från Paris.

Finns det fler paralleller? Att modeindustrin visade/visar kläder som vanligt funtade medborgare aldrig skulle komma på tanken att köpa och än mindre sätta på sig och gå ut på stan i? Nja… senaste luren funkar nog bättre som modeattribut idag!

Marknadsföringen jobbar på och lurar med sig facktidningar i ruljansen där ambitionen är att vi ska byta telefon i samma hastighet som vi byter kalsonger och trosor he he…

Hur kommer det sig föresten att alla nyheter kommer tidigt som suddiga bilder långt i förväg? Har ”spionerna” så in i vassen dåliga kameror så att bilderna måste bli suddiga?

Det som är intressant är ändå att Microsoft kommer med stormsteg, igen! HTC och Samsung och numera även SonyEricsson är med på båten.

Det är inte så viktigt längre att kunna byta skal på telefonen. Viktigare är det att luren ska användas till allt! Apple är med eftersom en av de viktigaste funktionerna idag är att hantera sin PIM-information. Synk med Exchange är på mångas läppar eftersom den kopplingen idag är viktig även om lyssnande på Musik än så länge ligger först på priolistan för det stora flertalet.

Telefonen börjar bli så viktig att varenda kotte idag är ”Lurad”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s