Från RIGIT till Humandata

Från och med måndag (02 Jun) börjar jag på Humandata. Det betyder i praktiken att jag avvecklar min konsultverksamhet under namnet RIGIT för att återuppstå som konsult från Humandata. RIGIT blir med omedelbar verkan enbart en verksamhet för mina böcker. 

3 reaktioner till “Från RIGIT till Humandata”

  1. Det ska jag. Ses vi på SEF 2008? Jag har sett att du skrivit om SEF tidigare.
    Jag har en egen stund på agendan där jag tänker vända upp och ner på min egen bok "Kvalitetsutveckla med SharePoint 2007". He he…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s