Var är du daniel_m? Min trogne läsare och kritiker ;-)

Du har ännu inte kommit med några invändningar angående min grönmögelsås. Jag förväntar mig protester som har med allergier, Usch och fy för grönmögelost, matförgiftning, vegetariska invändningar eller liknande. Då du verkar vara min trognaste läsare och kritiker, så kan du väl inte ha missat inlägget om en god sås till grillade kötträtter och möjligheten till ny kritik!

2 reaktioner till “Var är du daniel_m? Min trogne läsare och kritiker ;-)”

 1. Tack Rolf!

  Alltid trevligt med lite skämstam ironi 😉
  Fick mig ett gott skratt.

  För att bli lite mer seriös så hade det varit ännu trevligare om du bemödat dig om att bemöta min argumentation i sak, istället för att vrida och vända på ord, lägga ord i munnen på mig som jag aldrig uttalat osv.

  Då hade det kunnat bli en riktigt trevlig debatt.

  Eftersom du inte verkar vara intresserad av det.
  Så tänker jag i fortsättnigen ägna mig åt att läsa din, allt som oftast, ganska roliga inlägg.
  Men det är inte alls säkert att det blir några fler kommentarer från min sida.

  /D.

  Gilla

 2. Jag ser av dina svar att du har högre teknisk kompetens än vad jag har så det enkla svaret är att jag ibland inte vet vad jag ska svara. He he

  Att jag ibland provocerar beror helt enkelt på att jag vill ha svar på tal. Jag ser det som lärorikt. Många av svaren jag får, ökar min kunskapsbredd en smula, vilket jag faktiskt uppskattar. Låt mig ta ett exempel.

  När jag gick in i den här bloggen hade jag egentligen ingen idé om mitt syfte. Nåja, reklam för mina nya böcker var väl en tanke måste jag erkänna. Men jag har snabbt fått översiktlig inblick inom områden som jag innan bloggeriet inte hade en aning om, inriktad på Microsofts produkter som jag är och har varit sedan ca 20 år tillbaka.

  Nu syns det inte vad och vilka inlägg vi läser men jag brukar för det mesta läsa bloggar som har ämnen där jag "ligger efter". Just för att jag är nyfiken och vill lära mig mer.

  Jag träffade min vän Göran Husman på Humandata i förra veckan och jag nämnde för honom att jag funderar att skriva om min bok "Word 2007 på mitt sätt" och då för ordbehandlaren i Open Office. Syftet skulle vara att skriva en bok till, vilket jag tycker är kul samt se hur mitt sätt att använda en främmande ordbehandlare skulle fungera. Sätt det i perspektiv till att jag varit "Nörd" på Word sedan Word kom i sin första utgåva. Jag tycker att jag kan ämnet som sådant.

  Görans replik om blixtsnabbt, SharePoint MVP (Most Valued Partner) som han är i Microsofts ögon.
  – Står du på mitt kontor och svär i kyrkan karl! efterföljt av ett stort garv.

  Det som är kul med Göran Husman är att han med stor stolthet kallar sig för Nörd! Så nördar i alla värderstreck förenen eder i den stora gemenskapen. He he

  Du bifogar ofta länkar till andra källor. Tyvärr är det lite brötigt att via klipp och klistra gå vidare till dina källor (En brist i bloggen som sådan) så det tar lite för mycket tid helt enkelt. Men kommentarerna finns ju kvar så vidare "grundforskning" kvarstår.

  Att jag har tidsbrist beror helt enkelt på att jag jobbar med mina böcker, säljer och marknadsför mina tjänster till kunder, redovisar, sorterar papper med mera samt ägnar mig åt familjebestyr.

  Så känn dig på intet sätt ignorerad och reagera fortsatt med kraft på mina inlägg! Jag uppskattar det!

  Till slut, jag har försökt hitta din Blogg utan att lyckats. Kommenterar du utan att ha egen blogg?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s