2008 blir året då Vista slår igenom på allvar!

He he

Jag kunde inte låta bli att skriva min rubrik som en motprovokation till Fritänkare_66 som är av annan åsikt än jag. Helt enkelt för att jag tror att det blir så.

Jag har haft Vista i ungefär ett år och 3 månader och jag medger att det var lite problem i början. Men har det inte varit så vid varje nytt OS från Microsoft?

Vista är en höjning av säkerheten! Windows XP måste vid det här laget se ut som ett lapptäcke under skalet i likhet med andra system som man varit med och utvecklat genom åren. Underhåll når till slut en gräns när det klokaste man kan göra är att skriva nytt.

Min erfarenhet är att jag nu har ett stabilt OS som fungerar bra. De drivrutiner som tidigare saknades hos andra leverantörer har i stort sett kommit ifatt och jag har idag ingen kringutrustning som inte fungerar som de ska.

Till och med min fyra år gamla Laptop rullar runt och gör sin nytta. Det jag gjort är att tidigt skaffa mer minne. I mitt fall 2Gb, men ofta räcker det med 1Gb. Byte till en ny snabbare HD var också en bra åtgärd. En rate på 2,6 räcker för mina behov. Inte var det speciellt dyrt heller.

Jag har även bytt till Vista på barnens datorer utan problem och på det hela taget upplever vi Vista som ett lyft.

Så min profetia blir att 2008 blir det år då Vista slår igenom med full kraft både inom företag och i hemmen, undantaget då de som föredrar helt andra operativsystem som inte kommer från Microsoft. Det viktiga är väl inte vilket OS man föredrar, det viktiga är väl att malware-programmerarna inte kan sabba användningen av Internet utan rent av lägger av. Men det är väl för mycket att begära.

En reaktion till “2008 blir året då Vista slår igenom på allvar!”

  1. "ler" Gillar inlääget här :o) dock så gillar jag inte Vista, kommer heller aldrig att göra av en lång rad anledningar, men det här, ditt sätt att svara på mitt blogginlägg :o) det gillar jag, tuffa men schyssta puckar
    utan och börja kasta paj i form av jointsmokingbeskyllningar och annat :o)
    Fast det förståss, jag kanske skrive nån giftig dräpare som svar på nåt av dina inlägg nån gång :o)
    Ha d gott

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s