Nej du Pär Rittsel… He he

Vilken tur att jag la upp min blogg igår, så att jag har chansen att dementera ett uttalande som jag påstås ha sagt i Computer Sweden 5 Mars 2008.

Artikeln handlar om Vittnesseminariet på Tekniska Museet – Epost!

Pär Rittsel skriver där att jag dök upp som gubben i lådan (inlägg från publiken) och påstod att jag varje morgon ränsade de tidiga elektroniska anslagstavlorna inom SAS på mer eller mindre skabrösa anslag.

Jag lovar dyrt och heligt att jag aldrig ägnade mig åt sådana arbetsuppgifter som IT-Säkerhetschef på SAS! Man vill ju inte gå till historien som landets tråkigaste säkerhetschef som ägnade sig åt sådant.

Sanningen var nog att jag istället själv la dit en och annan skabrös text. Nu blev vinklingen i artikeln rätt kul så jag får väl bjuda på Journalistens frihet att tolka vad som sades därvidlag. Jag har inte slutat garva än…

Tur att allt filmades så att min förlorade heder kan återupprättas av de historiker som tar del av materialet. He he!

Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s