Microsoft Office Student Edition 2007

Jag har fem tonåringar hemma som jag försöker lära ett och annat. Ett område är att lära dem hur man jobbar med Microsoft Office. Eftersom det kostar en del att köpa nya programvaror så blev det studentutgåvan av Microsoft Office 2003 för något år sedan där antalet licenser stämde exakt! Fem stycken.

Gjorde ett misstag härom dagen och köpte Microsoft Office Student edition 2007. Efter att ha installerat paketet på den första datorn så upptäcker jag att Outlook 2007 saknas?!?! Vidare har man bara rätt till 3 installationer! Varför gör ni så mot en stackars hårt arbetande familjefar?

En annan besvikelse är Telias abonemang för mobiler. De har ett alternativ som verkade bra för min yngsta SMS-skickande tös. Ett abonemang för studernade med gratis SMS! Döm om min besvikelse när abonemanget enbart är till för studerande på högskolenivå med ständiga kontroller mot någon hödskoledatabas. Snålt av Telia! Det är ju ungdomarna som SMS-ar mest och dessutom tvärs över Operatörsgränserna. Ta bort kostnaderna för ungdomarnas SMSande och gör det mellan er Operatörer! Ungdomarna har låga och ofta inga egna inkomster att betala sitt SMSande med.

När dom vuxit upp så har ni duktiga mobilanvändare som ni kan ta betalt av senare. Som det nu är är det föräldrarna som får stå för telefonräkningarna.

Släpp lös de kreativa ungdomarnas teknikhunger genom att sänka kostnaderna och gör det NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s