Stå för din åsikt!

Jag har just kommenterat artikeln om att Microsoft sänkt hårdvarukraven för Vista och ser återigen att de flesta kommentarerna skrivs under någon fånig Signatur. Varför ska det vara så svårt att stå för sina åsikter? Feghet eller tecken på omognad?

Skulle jag önska mig något så vore det ett signaturfilter som jämför signatur med registrerat namn så att man kan ta del av vettiga inlägg istället allt trams som många skriver under en tramsig signatur. Det gäller inte speciellt för IDGs nyöppnade bloggportal utan generellt på Internet.

Med den öppningen så kommer jag konsekvent att ignorera kommentarer i min blogg där det inte framgår vem som skriver.

4 reaktioner till “Stå för din åsikt!”

 1. Håller med dig helt och hållet. Man måste stå för sina åsikter, även om andra kan tycka att dom är obekväma och man blir hotad.

  Tyvärr kan jag själv inte ignorera signaturkommentarer på min blogg eftersom dom ibland har vettiga åsikter. /Berger Brosa

  Gilla

 2. Eftersom jag inte tror på att du heter Birger Brosa så får du härmed betrakta dig som ignorerad. He he
  Hilsen Roffe

  Gilla

 3. Håller med. Jag gillar forum där man kan se en profil (namn + bild + presentation) på den som kommenterar, ett namn (eller ännu värre bara någon påhittad signatur) säger mig absolut ingenting. Folk beter sig som vildar när dom är anonyma också, visar noll hänsyn. Vågar man inte stå för det man skriver är det bättre att inte skriva alls.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s