Chromebook

Lenovo Chromebook

Det är nog klart att jag kommer att skaffa en ny dator inom några månader. Det som får mig att avvakta är att årets versioner inte lanserats ännu. Alltså versioner som har år 2022 som lanseringsdatum.

Den Chromebook som idag anses som ”bäst i test” är från år 2021 och kommer från Lenovo.

Chromebook är inte längre ett billigt alternativ utan börjar mer och mer bli en dator att jämföra med Windows och MacBook prestandamässigt.

När det gäller pris så börjar datorer med Windows och Chromebook att hamna på samma nivå medan Apples motsvarigheter fortfarande är på tok för dyra.

Att det lutar åt en Chromebook beror på att jag redan har en bra Windowsdator och att jag länge varit nyfiken på hur Chromebook fungerar. En fördel blir att jag kommer att ha samma leverantör av OS för min smartphone (Android), mina surfplattor (Android) och kommande dator (Chrome OS) förutsatt att jag väljer en Chromebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s