Jaha ja, jag hade ju WPS på den förra också…

… men det gäller ju att läsa på instruktionsboken innan man tar en pryl i drift!

ZTE MF92OU

Så det gjorde jag först nu, och tog reda på vad WPS-knappen är för en grunka. Skämskudde på, framför ansiktet! Jag som krånglat med lösenord varje gång en ny dator eller surfplatta skulle köra internet via den mobila wifi-routern.

Tänk att allt ska vara så enkelt… egentligen! Bara att trycka på en knapp för att sedan surfa med 4G-hastighet. Och jag som tycker att jag kan nåt…

Nåja, nu har vi i alla fall obegränsat med surf från husvagnen i 4G-hastighet. Det går lika fort som att köra på fibern där hemma. Det är i alla fall min upplevelse.

4 reaktioner till “Jaha ja, jag hade ju WPS på den förra också…”

 1. Den nya av märket ZTE, är lika snabb som via fibern hemma. Tydligen kör den via andra frekvenser än den gamle Huaweien. Förra året på en välfyllda camping utanför Vadstena så fick den ingen plats i etern över huvudtaget så den lät jag Telia ta hand om redan i butiken. Dessutom passade inte det gamla simkortet så de böt ut det mot ett litet simkort. Vissa uppgraderingar av tillbehör måste ske i butik.

  Gillad av 1 person

  1. En kul detalj va killen i butiken som frågade hur länge jag haft Huaweien. Han reagerade med stora ögon när han petade ur det stora gamla simkortet.
   Mitt svar var dessutom, jag minns inte! Har haft den i evigheter liksom 😆

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s