Det blev inte samma tema…

… som min hemsida och blogg som heter Blandat Svamlat. De har och kommer troligtvis att ha olika teman som visserligen påminner om varandra men som har olika beteenden och egenskaper.

Blandat Svamlat har temat ”Twenty Fifteen” och Verksamhetsfilosofens tema heter ”Libre 2”.

Jag tycker att Libre 2 passar en ren blogg bättre samtidigt som Twenty Fifteen är mer ett tema för hemsidor.

Båda är dessutom utmärkta för mobiler med skärmrelationen 21:9, vilket du kanske sett att jag fastnat för i mitt skrivande och surfande. Speciellt Libre 2 är en trevlig bekantskap som kanske visar sin rätta sida även för andra mobiler med skärmrelationen högre än 16:9.

En fördel som Libre 2 har är dessutom att blogginläggen kan visas i kortversioner som standard, vilket inte Twenty Fifteen kan. En bra funktion för bloggar. Besökaren kan då snabbt bläddra fram till inlägg som denne är intresserad av och se övriga i kortare översikter.

Jag är rätt övertygad om att de höga skärmarna kommer mer och mer, och jag är idag tveksam till de experiment som man ser idag med skärmar som går att vika ihop. Men vi får se vart det bär hän. Jag förbehåller mig rätten att ändra mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s