Testa mina kategorier!

Efter 13 år som bloggare i WordPress så vimlar det av inlägg av olika kategorier. En del blir även en form av historik några år tillbaka i tiden.

Testa exempelvis kategori Edge för att se hur Microsoft lyckats med och även ibland misslyckats med sin browser.

Du har två metoder att surfa på kategori i mina bloggar. Antingen klickar du på en kategori under rubriken på ett inlägg (se bilden) eller så klickar du på en kategori i kategorimolnet till höger om inlägget.

Om du surfar via en smartphone så måste du hålla din telefon horisontellt för att se kategorimolnet. Håller du telefonen lodrät, vilket är vanligast, måste du skrolla längst ner för att se det. Alltså förbi alla inlägg som visas för stunden.

En snabb metod, för att se kategorimolnet, är att klicka på rubriken på det inlägg du ser. På så vis har du kategorimolnet direkt efter inlägget eftersom det är det enda inlägget som presenteras.

Kategorimolnet

Storleken på varje kategori anger hur många inlägg som finns per kategori. I bilden ovan ser du att kategori ”Glädjeämnen” är en av de kategorier med flest inlägg.

Du kan även lista alla kategorier om du även vill se hur många inlägg som tillhör respektive kategori. Möjligheten att välja kategori utifrån listan hittar du efter kategorimolnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s