Nu lämnar jag Edge i Android

Anledningen är att Microsoft Edge innehåller fel, eller buggar som det även heter, som för mig som bloggare och stilist är mycket irriterande.

Edge ska enligt expertisen bygga på samma motor, nämligen open source-browsern chromium. Men de två browsers som använder chromium beter dig olika i min blogg.

Därför byter jag standard från Microsoft Edge till Googles Chrome i min Sony Xperia, åtminstone tills vidare. Chrome är ju standardbrowser i Android så det borde vara riskfritt.

Felet i Microsoft Edge

Edge klarat inte att visa text och illustrationer på ett korrekt sätt just nu. Jag har inte sett felet tidigare och felet uppträder när jag skrollar flera inlägg på rad.

Google Chrome på samma plats

En reaktion till “Nu lämnar jag Edge i Android”

  1. Jag har återvänt till Edge i min Sony Xperia 10 II istället för Chrome. Anledningen är att jag vet hur jag åtgärdar felet när de uppträder plus att jag aldrig blev vän med Chromes dialog samt en del andra detaljer som är bättre lösta i Edge.
    När felet uppträder genom att text lägger sig över en och annan illustration då klickar man bara på ”uppdateraikonen” uppe till höger och vips hamnar texten rätt i förhållande till bilden. Men nåt fel är det som Microsoft borde titta på. Chrome uppträder inte på samma sätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s