Pratmobilen måste vara så enkel som möjligt

Mina tester med att hålla isär prat med allt annat i min smartphone visar på en viktig detalj!

Pratmobilen måste vara så enkel som möjligt! Lika enkel som en blåtandskopplad örongrunka. En sån där för bara ena örat som man bara kan svara på eller ringa från via talstyrning.

Men jag vill inte ha en grej instoppad i örat hela tiden! Jag vill ha den i fickan för att hålla den som förr, när det ringer eller när jag ringer någon.

Testade SonyEricsson Elm. Men den visade sig ha en del brister. Dels kopplade den inte upp mot Volvons handsfree via blåtand och dels kan den för mycket vilket gör att man börjar fingra på funktionerna. Det var ju det jag vill bort ifrån med pratmobilen.

Så jag har nu återvänt till den betydligt enklare Samsung SGH-M110. Dessutom är denna mer robust för en tillvaro i fickan. Jag får tills vidare leva med att luren kräver ett JA-tryck för att koppla upp mot Volvon. Men den klarar en del oömma situationer typ fukt när jag skottar snö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s