Nytt tangentbord från Linocell

Jag har skaffat ytterligare ett externt tangentbord från Kjell & Co av fabrikatet Linocell och skriver det här inlägget på det just nu.

Anledningen till det är att jag vill använda min iPad Pro mer som en Laptop när jag reser och originaltangentbordet från Apple är inte bra. Speciellt irriterande är när jag ska skriva en stor bokstav. Då blir det i princip alltid ett ”<”-tecken före den stora bokstaven. Tangentborden från Linocell är både billigare och bättre än de flesta externa tangentborden på marknaden.

En fördel med att ha flera tangentbord är att det är lite bökigt att flytta blåtandstangentbord mellan de olika plattorna. Så det är lika bra att bestämma vilket tangentbord som ska användas till vilken platta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s