Windows 10 på liten platta

Windows 10 börjar sakteliga bli rätt bra! Speciellt när man som jag har en pekplatta på bara 8 tum med RAM på 1GB samt HD på 26GB. Då gäller det att optimera lagring samt synkronisering av OneDrive och Dropbox.

Jag hittade just hur man flyttar mappen för OneDrive från C: till D: som i mitt fall är ett SD-kort. Nyheterna med OneDrive är helt underbara. Nu ”ser” min lilla pekplatta alla filer på min stora OneDrive som ju är på 1TB, vilket är rätt mycket. Men Microsoft har infört funktionen att man ser alla filer men laddar inte ner till datorn förrns man ska använda dem. Mycket bra! Tidigare så angav jag vilka mappar som jag ville ha synkroniserade, vilket jag nu slipper. Hur det är med Dropbox får bli en senare fråga, huvudproblemet är härmed löst. Hittade hur man flyttar platsen för OneDrive:s fysiska placering på min PC/Pekplatta via IDG.se. https://eforum.idg.se/topic/349874-flytta-onedrive-mappen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s