Huawei som biograf!

Har just sett en nedladdad film från Netflix ner till min billiga enkla Huawei för drygt 1.700 spänn med Android 7. Fungerade riktigt bra, så nu laddar jag ner fler filmer samt en serie om 6 avsnitt. 

Vad det är för filmer eller serier är inte så viktigt. Vitsen med testen är att jag ska åka tåg några timmar imorgon och vill kunna se på filmer utan att vara uppkopplad.

Jag räknar kallt med att filmerna blir ”sebara” på tåget utan varken wlan eller 4G. Jag utnyttjar här fördelen med Android-plattans möjlighet att lagra saker på SD-kort. Jag tror faktiskt att jag ska ta och låta ”Paddan” vara hemma och endast ta med Huaweien och min iPhone.

De delar som jag tar med mig är

  • Huawei MediaPad T3 10 9,6″ med Android 7.0 Nougat med Wifi. Jag har laddat ner ett antal filmer och serier till mitt SD-kort.
  • Huawei MediaPad T3 10 fodral (skärmskyddet)
  • Externt langentbord från Linocell (Kjell & Co) för 300 spänn. Utifall jag drabbas av skrivklåda…
  • Microsoft Wedge Touch Mouse. Mus måste man ha till en dator.
  • Original hörlurar från Apple (Kommer med iPhone). Jag förvarar dem i ett litet fodral med dragkedja som jag hittade på Netonnet i Falun. Lite enklare att handha än plastfodralet som kom med hörlurarna.
  • iPhone SE 32Gb 4G. Denna får tjänstgöra som 4G-modem då jag vill ut på nätet, men jag ska även testa SJ:s wlan..

Jag återkommer med hur mina ”tågtester” med Android utföll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s