Nu har jag tangentbord så det räcker

När man testar prylar så är risken stor att man köper på sig för många olika prylar. Det gäller att stoppa i tid med andra ord… Dessutom gäller det väl att använda det man har, eller hur? Så därför har jag parat ihop följande prylar till vidare.

Surface RT med Windows 8.1

 • Skärmskyddet som även fungerar som tangentbord. Fördelen med detta tangentbord är att det inte har några rörliga delar vilket medför att det går hur snabbt som helst att skriva på. Nackdelen är att jag måste ha ett klickljud på för att veta när jag träffar tangenterna.
 • Tangentbordet från Clas Ohlson. Fördelen med det är att Surface RT har en bred skärm och tangentbordet från Clas Ohlson är även det ett brett tangentbord med stora tangenter. Det ser rätt snyggt ut samtidigt som det är praktiskt. En nackdel är att det är något långsamt jämfört med föregående.
 • Surface RT fungerar som min kontorsdator här hemma, vilket betyder att jag aldrig tar med den på resor.
 • Surface RT med Windows 8.1 RT är min primära dator för att skapa och underhålla mina musikprogram.
 • Microsoft Sculpt Comfort Mouse med Windows-knapp på sidan

iPAD PRO 32GB 9,7″

 • Min huvuddator när det gäller att surfa, sköta ekonomi.
 • Fungerar som mitt notställ i Spelmanslaget samt när jag spelar själv ute på gig och när jag repar.
 • Tangentbordet är från Linocell/Kjell & Co och är speciellt lämpat/anpassat för iPAD. Kostar 400 kr
 • Jag har även iPADs kombinerade skydd och tangentbord från Apple som jag använder främst på resor.

Toshiba 8″ med Windows 10

 • Microsoft Wedge Touch Mouse via Bluetooth
 • Microsoft Folded Keyboard

Huawei 9,6″ med Android 7 från Elgiganten

 • Tangentbord från Linocell/ Kjell & Co för 300 kr. Ett multi-tangentbord som fungerar för Windows, Android och iOS utan problem..
 • Microsoft Wedge Touch Mouse via Bluetooth

ASUS Laptop. Windows 10 Home

 • Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 via USB
 • Inbyggt tangentbord eftersom det är en Laptop

Toshiba Laptop. Windows 10 Home

 • Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 via USB. Egentligen använder jag inte denna Laptop speciellt mycket eftersom tangenterna börjar glappa.
 • Pekskärm, vilken flashar när man ser på film. Så denna fixar exempelvis inte Netflix.

AppleTV

 • Minitangentbord från Clas Ohlson. Jag tror att det har utgått ur sortimentet. Litet vitt tangentbord som passar perfekt i lådan vid stor-TVn. Används när jag söker efter filmer eller måste in med lösenord göra nåt hemligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s