Det blir mer och mer iPad

Det va ett tag sedan som jag var här och babblade. Men nu är det dags! En form av skrivklåda, mycket beroende på att jag skaffat en ny leksak. Ett nytt externt tangentbord från Kjell & Co. Så nu blir det till att fingra på tangenterna så att det blir något att läsa.

Linocell

Ja så heter fabrikatet på tangentbordet. Det finns två versioner där jag valde mellan ett där paddan kläms fast i en plastram och sedan är rätt svår att få loss. Jag valde den billigare enkla för runt 400 spänn.

Fördelarna

  • Vinkeln på skärmen är den bästa hittills och det vill inte säga lite eftersom jag testat några varianter
  • Tangenterna är bra mycket bättre än Apples eget Smart Keyboard. Alltså den version som jag skaffade tidigt till min iPad Pro 9,7”.
  • Jag kan när som helst lossa paddan från tangentbordet genom att bara lyfta den. Anledningen är att jag kan ställa paddan både horisontellt och vertikalt, vilket är en viktig detalj för mig när jag jobbar med mina sångtexter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s