Det var länge sedan sist…

Ooops, jag har ju en dator till. En pekplatta dessutom på bara åtta tum. Vad va det jag använde den till? Minns inte när jag loggar in, letar reda på rätt sladd för att ladda pekplattan. Tur att jag minns vilken sladd det skulle vara eftersom den var vinklad nedåt bordet till skillnad mot alla andra sladdar.

Men vad va det jag gjorde med denna lilla gulliga Windows-pekplatta?

Efter lite kollande bland favoriterna i mina två browsers så kommer jag på vad det var som va så bra med den här datorn. Eller ska jag säga pekplatta? Padda kan jag absolut inte säga eftersom det inte är en Ipad utan en Windows-platta med Windows 10 dessutom.

I skrivbordslådan hittar jag min lilla mus av märket Microsoft. Den där lilla fina som är som en utflyttad pekplatta på en laptop. Javisst ja! Så va det! Fram med det vikbara tangentbordet från Microsoft som är kompatibelt med Windows, Android och iOS.

Det var ju den här plattan som var mitt bloggverktyg nummer ett, eftersom jag kunde blogga i WordPress från Word 2016. Sakta kommer minnet tillbaka medan plattan laddas upp. Lite imponerande att batteriet efter så lång tid hade rätt mycket kräm kvar. Men den som var i princip urladdad var batteriet i min mus, det var bara att byta batteri, så va det problemet löst.

Jag stannar här eftersom jag vill se vilken av mina bloggar som kommer att uppdateras när jag klickar på ”Publicera”. Sa jag att jag startade mallen ”Blogginlägg” efter att jag hittat den då jag högerklickade på min Word-ikon i aktivitetsfältet.

Vi höres!
Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s