Åtta tums pekplattor och ett tangentbord

Åtta tums pekplattor är rätt coolt om du frågar mig. Lätta att ta med sig och alldeles utmärkta att ha som biograf. Alltså att kolla på Netflix, SVT Play, TV4 Play eller YouTube.

Det som är bra med Microsoft Foldable Keyboard är att de fungerar för båda mina pekplattor,. Alltså min ”padda” till vänster med IOS 9.3 och min Toshiba med Windows 10. Rätt praktiskt när man som jag blogga och vill se hur blogginläggen blir i de två miljöerna som jag använder, alltså Safari respektive Internet Explorer och Edge i Windows 10-

Jag växlar mellan dessa två vitt skilda plattor genom att trycka på de två tangenterna upp till vänster på tangentbordet, Alltså de två bredvid ESC-tangenten. Dessa två tangenter har jag dessutom tilldelat Windows respektive IOS via tangenten längst uppe till höger. Samma tangent kan även tilldela en av de nämnda vänstra tangenterna att tangentbordet skall fungera för Android. Men den möjligheten nyttjar jag icke, som sagt var.

Roffe

En reaktion till “Åtta tums pekplattor och ett tangentbord”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s