Den här kan man inte skapa I Windows 10!

Lite synd att man inte kan låna ut sin PC längre, alltså inte utan risk eftersom man inte längre kan aktivera ett Gäst-konto i Windows 10.

Himla tur att jag en maskin med Windows 8.1 kvar eftersom jag som testare måste kunna simulera «Vem som helst» på nätet när jag vill visa exempel samt ta skärmbilder på exemplen för att sedan lägga in dessa bilder i mina blogginlägg. Usch vilken lång mening… Alltså när jag tänkte visa hur du kan använda ”Kommentarer” i Excels celler.

I Windows 10 har man helt tagit bort möjligheten. Det finns en förklaring som fladdrade förbi när jag i Windows 10 försökte mig på att skapa ett Gästkonto fast enligt Standardkontoregeln. Jag får återkomma om hur Microsoft har tänkt sig det hela.

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s