Windows 10 på väg till min pekplatta

Uppgraderingen till Windows 10 på min Laptop gick som tåget och jag testar just nu att allt fungerar som det ska. Eftersom det just nu ser ut som om uppgraderingen fungerat utan problem så har jag nu även påbörjat uppgraderingen av min 8-tums pekplatta.

image

Så det är bara att vänta och se. Jag kör ju på en liten pekplatta samt laddar ner via ett 4G-modem/router via Telia av märket Huawei. Så det lär väl ta sin tid.

Uppgraderingen som laddades ner samma väg tog sedan ca 2 timmar. Jag skriver ca eftersom jag passade på att åka ner till Konsum och handla lite frukostprylar till i morgon.

Att köra Windows 10 är ingen dramatik eftersom mycket är sig likt från Windows 8.1. Så man kan ju undra vad allt “hallå” beror på runt Windows 10.

En annan besynnerlig detalj är PK-maffians skitsnack om Internet Explorer visasvi nya Egde. Det är inte mycket som skiljer vad jag kan se så här långt. Så kallade “experter” på nätet samt IDG och tidningen MOBIL i synnerhet måste vad jag kan se och förstå aldrig ha använt Internet Explorer 11 eftersom dessa PK-muppar påstår att ingen gillar eller kommer att sakna Internet Explorer.

Det är ju som att påstå att vita Volvo V70 kunde ju ingen jävel gilla eller hantera men svarta! Eller röda! Och ingen kommer aldrig att sakna när Volvo lägger ner de vita Volvo V70-bilarna. Vilka jävla nötter till experter. Ge dom sparken för fan, dom ljuger så de tror sig själva!

Roffe
@rigit

En reaktion till “Windows 10 på väg till min pekplatta”

  1. Jag kan bara meddela att uppgradering nummer två gick som tåget. Så nu har jag Windows 10 på både min Laptop och min åtta tums pekplatta. Båda uppgraderades från Windows 8.1.

    En snabb iakttagelse är att Windows 8.1 och Windows 10 är rätt lika. Jag har inga större omställningsproblem i att hantera mitt nya OS. Kanske är omställningen större om man uppgraderar från Windows 7?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s