Tack för det Telia!

Jag kör Telia både i mobilen och mobilt bredband och har gjort det länge. En trogen kund som det heter. Numera nobbar jag alla telefonsäljare som brukar ringa när det är dags att förlänga eller förändra abonnemangen. Jag vet av erfarenhet att förändringarna kommer via andra vägar så småningom. Så vem behöver telefonsäljare? Inte jag i alla fall!

Nyligen kom det därför en förväntad förbättring. Mitt mobila abonnemang fick sig ett uppryck som jag uppskattar. Det kluriga är att förbättringen inte kostar Telia någonting. För samma månadspeng där jag betalt för att få ladda ner 20 Gb per månad så får jag nu ladda ner 40 Gb per månad. En fördubbling utan att det kostar mig något. En bra förbättring för filmtittandet helt enkelt.

Höjningen kom för någon vecka sedan och jag fick göra den själv via nätet efter att jag fått information om hur jag skulle göra via mejl. Så vem behöver trixande telefonsäljare som antyder att det är de som har ett förmånligt erbjudande.

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s