«Läsvyn» i Internet Explorer 11

Duktiga Sune på IDG anser och skrev för en tid sedan att ingen använder Internet Explorer, alltså en sån där hatare av produkter från Microsoft. För övrigt är det rätt många på IDG som har ett horn i sidan angående Microsoft och deras produkter. Vi kunde se det för en tid sedan i en så kallad «diskussionsklubb för inbördes beundran» som är så populärt på redaktioner runt om i världen numera. Sådana där filmade inslag som man tror går hem i stugorna. Men det gör dom ju inte. En tidning och web är ju en sak och TV nånting helt annat. När sedan tidningsredaktioner ska vara intressanta och roliga i TV så blir det bara trams. Så och på IDG.

För övrigt är jag väl enligt IDG den enda individen på jorden som kör Internet Explorer 11. Ni andra kör väl då Volvo PV privat för Läsvyn har ni ju aldrig sett. Så därför har jag skapat ett litet inlägg på min blogg bara för er skull.

Rubriken är «Läsvyn» i Internet Explorer 11 och länken är

https://rolfgranlund.wordpress.com/2015/03/17/lsvyn-i-internet-explorer-11/

Hejningar Roffe som är på tillfälligt besök

3 reaktioner till “«Läsvyn» i Internet Explorer 11”

 1. Hej Roffe

  Du är smått beundransvärd 🙂 Pushar oförtrutet vidare för något där hypen är över, vet inte varför, men det påminner mig om någon 😛

  För övrigt så håller jag med när det gäller IDG, redaktioner och diskussionsklubbar.

  P.s: Tro’t eller ej men det fanns en tid när även undertecknad med brinnande passionerad iver kastade sig över en ny webbläsare från Microsoft. Det var när jag ännu körde Windows 95 (typ c 32-bitars) och Internet Explorer 5.0 precis kom 😛

  Gilla

 2. Det är sällan eller aldrig jag enbart besöker sidor med enbart text så läsvy skulle kunna göra någonting bättre.
  Lite som idoter som inte tar hem bilderna på sidan de besöker.
  Jag menar, kodar ni om musiken till 32 bitar, smalnar av till mellan 1000 hz till 4000hz och mono innan ni stoppar in ena sidans hörlursplugg i örat alt vrider balansen till ena högtalaren?
  Skulle inte tro det va.
  Hemsidor består av många element och de allra flesta är uttänkta för att ge besökaren en designad upplevelse.
  Visst, förr, när internet var nytt, outvecklat och databitar var dyra kunde det fungera men idag fyller inte läsvy någon som helst funktion utom för synskadade så jag förstår inte varför det skulle vara en anledning att köra IE för de flesta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s