Jag tar en paus!

http://blogg.idg.se har så många tekniska problem att jag tröttnat på att vara verksam här som Verksamhetsfilosofen trots att jag är så kallat “Utvald”.

Jag har flyttat till http://rolfgranlund.wordpress.com.

Öppet brev till Carl Grape

Jag tar en paus på obestämd tid och flyttar till min privata fristående blogg i WordPress.
Jag byter dessutom namn på den till ”Verksamhetsfilosofen” för att markera flytten.
Länken till denna är antingen http://rigit.nu eller http://rolfgranlund.wordpress.com

Anledningen är att http://blogg.idg.se inte fungerat bra under lång tid. Dessutom har nya IDG.se medfört än mer försämringar, så det är nära till hands att avsikten från IDG är att vi bloggare ska sluta blogga samt sluta besöka idg.se helt och hållet.

Jag har mejlat dig Carl Grape utan att du svarat på följande lista

 1. Jag och Exton har aldrig haft någon fungerande Avatar på blogg.idg.se
 2. Varför visas enbart tre stycken bloggar på blogg.idg.se? Jag vet att det därför är många bloggare som slutat blogga eftersom deras inlägg inte syns
 3. Jag kör Windows Phone 8.1 och ser att bloggen kapar alla mina inlägg från höger oavsett om jag håller mobilen lodrätt eller vågrätt. WordPress och er nya teknik lirar dåligt tillsammans.
 4. Kul att vi utvalda finns kvar på idg.se men länkarna fungerar inte, varken via Internet Explorer 11 på PC eller i mobilen. Alltså Windows 8.1 respektive Windows Phone 8.1.
 5. Besöksstatistiken försvann för ungefär en vecka sedan. Trist!


Roffe
@rigit

4 reaktioner till “Jag tar en paus!”

 1. Hej Roffe

  Nu är vi 3 st av dom max 4,51 som ännu bloggar här som reagerat, ska bli intressant att se hur IDG kommer att tackla det, eller, vad tror du? blir det som det brukar bli? ingen respons alls vad det än gäller…

  Att den här bloggavdelningen ligger för döden är ju väldigt uppenbart men lite tråkigt är det med tanke på vilket intressant myller av bloggar, tankar, åsikter och människor det var här när den en gång startade.

  Gilla

 2. Jörgen Städje är inte glad han heller. Jag pratar med honom vid sidan om och det han skriver via mail är inte upplyftande precis. En artikel- och bloggskribent som efter 30 år inte gillar läget. Då är det illa!
  Vad han skriver kan jag som du förstår inte torgföra eftersom det är tankar och synpunkter oss emellan. Men det skulle inte förvåna mig om det kommer nåt så småningom

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s