Mitt mobila Labcenter

Just nu har jag följande mobila prylar som jag testar olika mobila behov mot. Det är varken de senaste prylarna på marknaden eller de häftigaste om man ser till pris och prestanda, men de duger för mina behov samt ger en hel del svar på vissa frågeställningar…

Gemensamt för samtliga är naturligtvis att de är laddningsbara, annars skulle de ju inte vara mobila. Nåja, min trådlösa mus går på AA-standardbatteri.

Mobilt

Många kan säkert identifiera prylarna på bilden men jag tänker inte rabbla upp dem i det här inlägget utan väljer att ta dem bit för bit i kommande inlägg. Det är dessutom ingen tävling om att gissa genom att räkna upp sin smartness som kommentarer.

Men varje pryl har sin roll i min mobila tillvaro och jag använder dem mer eller mindre till olika saker.

Det saknas en mobil pryl på bilden och som jag fortfarande använder.

Min gamla PalmOne Tungsten E2! Den är numera helt frånkopplad från nät och datorer vilket medför att jag tryggt kan använda den för att hålla reda på koder och lösenord.

En gång i tiden, hör och häpna,  använde jag den för att läsa och skicka Epost mobilt. Det vanliga var ju att man satte “palmen” i en så kallad vagga som sladdledes kopplades till en PC för synkronisering. Men det gick även att koppla den till en mobiltelefon för en del mobila tjänster.

Nåja, nog om det! Jag kommer alltså att berätta om vad jag testar i mitt mobila Labcenter samt varför i kommande inlägg.

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s