Nokia Lumia 2520 kommer snart till Sverige!

Windows 8.1 RT, 10,1 tum, Office 2013, 4G, Full HD, USB 3.0, WLAN a/b/g/n, XBOX Live Hub med mera. Ett klart intressant alternativ för det stora flertalet inom både företag och privat. Nu gäller det bara för Microsoft att sätta det rätta låga priset.

image

Källa: www.nokia.com

Eftersom Surface Pro 3 annonserats med Windows 8.1 nyligen så kompletterar Lumia 2520 och Surface Pro 3 varandra beroende på behov och plånbok.

Windows 8.1 RT är som bekant (åtminstone vet jag det)  helt uppbyggd på appar så ska man se RT-versionen som den enklare och troligtvis billigare modellen av pekplatta från Microsoft med allt vad det innebär.

Det som lockar mig är att Lumia 2520 verkar få grym batterikapacitet speciellt om man även har tangentbordet som extra batterikapacitet. 

  • Maximal väntetid: 25 dagar (Oklart med eller utan tangentbordet)
  • Batterikapacitet: 8120 mAh

Nokia lovar dessutom mycket bra skärm (HD) som ska fungera speciellt bra i solljus. Så här har vi en kommande “utepekplatta” som tar mobiliteten till en helt ny nivå. Jag tycker nästan att det är synd att jag blev tvungen att skaffa en Laptop nyligen eftersom habegäret väcktes tidigt när den lanserades i USA. Saknar bara information om Windows Live Writer som är min favoritapp när det gäller att blogga. Men den kanske finns där?

Läs mer…

Specifikationer

Kolla filmen…

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s