Första blogginlägget via Windows Writer i Windows 8.1!

Det gick ju smidigt fast det tog sin tid men så har jag ju inte köpt en racer precis. Men nu är jag igång med det viktigaste nämligen att blogga via Windows Writer i Windows 8.1 på min lilla fina 11 tums Toshiba.

WP_20140424_006Jag ska nog erkänna att jag fick starta om nedladdningen av Windows 8.1 ett par gånger eftersom jag glömt att sätta om Energialternativen via Kontrollpanelen.

När man gör en så pass avancerad nedladdning och installation så bör man se till att datorn inte börjar slå av sig själv bit för bit. Speciellt när man som jag sätter igång processen samt går ut i “snickarboa” och rumsterar om.

Strömspar

När jag kör Nätanslutet (Elansluten) så ändrar jag därför alltid till “Aldrig” (har jag alltid gjort) så att långa installationsprocesser inte riskerar att avbrytas.

Vi höres då jag kommit en bit längre i botaniserandet av Windows 8.1. Just nu ser det bra ut måste jag säga.

Hejsningar Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s