Tack Telia, man bugar och bockar!

Jag fick ett brev från Telia om att jag ändrat mitt mobilabonnemang, men se det hade jag inte! Nu förväntar du dig en arg harang av klagomål från min sida eftersom det oftast är vad jag sysslar med i min blogg. Men se det gör jag inte, utan skriver istället “Man bugar och bockar”.

Visst var jag i kontakt med Telia i onsdags, men det handlade inte om mitt mobilabonnemang. Anledningen till att jag ringde Telia berodde på att det nyligen kom ett inkassokrav med anledning av utebliven betalning av mitt mobila bredband. Alltså det jävla avtal som en telefonsäljare från Dialect ordnat så bra för mig (Jösses va ironisk jag blev). Min hemadress va tre år gammal för pappersfakturorna för det mobila bredbandet.

I onsdags skrev jag dessutom inläggen om mitt mobila bredband i form av två inlägg som blev ordentligt besökta rent ut sagt. Samtalet kl. 11:00 samt därefter mina blogginlägg. Jag var riktigt i gasen som du kanske kan se. För min del en form av bokslut av ämnet.

Det verkar som att någon på Telia sett mina inlägg eller om det var de två telefonoperatörerna via 90200 som gjort nåt. I vilket fall så har någon på Telia justerat mitt abonnemang som heter Telia Mobil Komplett i ett avseende som inte kostar Telia något i praktiken men som jag uppskattar som en fin gest och som jag tolkar som en kompensation.

Det tog en stund innan jag förstod plus ett samtal med 90200 som kunde klarlägga att det bara var en liten justering som gjordes i onsdags och som enbart meddelades brevledes på detta sätt.

En sak till bara…

Eftersom jag bjuder tillbaka genom att hämta länken till Telia Mobil Komplett som är ett mycket bra abonnemang för familjer plus att det är ett 4G-abonnemang så ser jag en liten brist i Telias erbjudanden! Windows Phone och Nokia finns i Telias Site men vi konsumenter får leta efter dem, så…

Köp Nokia med Windows Phone 8 hos Telia eller hos Dustin Home. Synd att Nokia Lumia 820 inte längre finns med i utbudet. Alltså den utmärkta lur som jag själv har.

Rolf Granlund
@rigit .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s