Känn dig blåst!

Du kanske läste mitt förra inlägg med rubriken “Mobilt Bredband?” och konstaterade att den där Roffe, han är rätt så lättlurad och faktiskt rent utav dum i huvudet. Hmm, jag kan ju inte direkt säga emot en sådan tanke, men det bjuder jag på.

Men jag tänker hämnas mot alla telefonsäljare genom följande tillrättaläggande som förhoppningsvis medför att de inte längre får nåt sålt eller nåt nytt inspelat avtal inspelat. Undrar förresten om ett sådant gäller som avtal?

 

image

 

Samsung Galaxy Tab 3Ovanstående är min verklighet och sura uppstötning varje gång jag tänker på det eller ser min gamla pekplatta. För drygt 7000 spänn hade jag kunnat köpa en rätt häftig ny Laptop eller rent utav en begagnad bil.

Jag tror inte ens att Samsung Galaxy Tab kostade 9000 för tre år sedan. Runt 6000 om jag inte minns fel.

Tre år senare är Tab 3 betydligt bättre än min gamla Tab. Så lägg genast på luren när nån i luren vill förlänga ditt abonnemang och som dessutom kommer att sänka dina kostnader som de så fint påstår. Hur du än gör så blir du lurad. För du tror väl inte att telefonsäljare jobbar med välgörenhet? Dom ringer för att det är deras jobb samt deras sätt att tjäna pengar. Glöm det där om att du kan vinna genom att bara prata. Du är varken lika erfaren eller har samma utbildning. Dom ska ha loss maximalt med stålar av dig. Ju mer, desto mer flinar dom när ni lagt på luren. Det där med nöjd kund finns inte längre, varken i deras tanke eller utbildning.

Dialect! Ring inte mig på uppdrag av Telia, det måste ni lova.

När de tre åren är till ända så åker jag till Teliabutiken i Sollentuna och dänger det mobila USB-modemet i disken samt säger upp abonnemanget. Min gamla pekplatta behåller jag för den har jag betalt! Kanske funkar den som bokstöd?

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s