Fördelen med liten skärm

Länge har det varit som så att jag gör mer och mer på min i sammanhanget lilla ”dator” i form av en fyra tums smartphone. Varför nu detta…

Det är helt enkelt tråkigt att starta Laptoppen eller den större tio tums pekplattan. Anledningen stavas R E K L A M. På den lilla skärmen får det helt enkelt inte plats med för mycket reklam. Skulle sajter klämma in mer reklam än idag så lämnar i alla fall jag dessa sidor. Så balansgången är till en fördel när det gäller de små mobilanpassade sajterna.

Jag menar att de traditionella ”PC-sajterna” för länge sedan gått över gränsen. I alla fall för mitt vidkommande

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s