Aldrig får man vara riktigt glad

Skrev i ett tidigare inlägg om mitt mobila bredband från Telia och det nya modemet av märket Huawei. Nu sitter jag i Bjursås och hårdtestar så det ryker om modemet. Nästan sant för det blir en aning varmt nämligen.

HuaweiDöm om min besvikelse när det fungerar!

Hastigheten är acceptabel och det funkar vad jag än hittar på att göra över nätet. Jag som hade laddat för svordomar och annan galla. Men som sagt var… inte är det 4G inte men väl rätt bra 3G. Så det gäller att ha rätt hårdvara tydligen. Det förra USB-modemet va nämligen ingen höjdare.

Roffe

2 reaktioner till “Aldrig får man vara riktigt glad”

  1. Nu är det som så det är en enorm skillnad på 3G och 4G, eller hur? Att modemet jobbar i 3G är en sak men jag hade heller kört via min Nokia Lumia 820 och funktionen Internetdelning vilket ger 4G-hastighet även via min Laptop. Men ni på Telia tycker ju inte att Bjursås som ort ska ha 4G trots att det är en av Stockholms närmaste skidorter vad gäller utförsåkning. Ni har inte ens Bjursås med i era 4G-planer. Vi som är bofasta eller har fritidshus i Bjursås är missnöjda med hur tillgången på Internet fungerar. Speciellt från Telias sida. 4G-telefoner är i princip det enda som köps nuförtiden och då ska näten hänga med eller hur?

    Är det inte dags att ändra i era 4G-planer samt möta era kunders behov?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s