Mitt mobila bredband via Telia…

Så kom då modemet som jag skulle fått för två år sedan då en telefonsäljare fick mig att förnya mitt mobila bredband till 3 år. En beställning som jag idag ångrar men inte kan göra något åt. Bara ytterligare ett exempel på varför man inte ska beställa eller skaffa något via telefonsamtal.

Nåja, nu har jag i alla fall mitt mobila bredband till och med maj 2014. Sen blir det ingen förlängning! Hallå Telia, hör ni det?

imageJag flyttade över SIM-kortet från min Samsung Galaxy Tab och petade in det i min nya vita Huawei. Lite retsamt i sammanhanget när det fungerar alldeles utmärkt. Rätt snabbt dessutom! Jag som hade förberett mig på att spy galla över modemet. Men än är det inte försent. Jag återkommer när jag testat det i Bjursås. Då jäklar anamma ska ni få se på skrivna svordomar. Alltså om det inte funkar eller går långsamt vill säga.

Alltså i glesbygdens Bjursås, en av de närmaste skidbackarna för Stockholmarna, där Telia inte ens har planer på 4G. Det är dessutom som så att alla mobiler och smartphones som används i i Bjursås under Sport- och Påsklov fungerar skitdåligt. Bara en sån sak… Å där ligger fritidshuset…

Rolf Granlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s