Android är rätt kass

Ständiga uppdateringar sätter käppar i hjulen för min del. Varje uppdatering av appar känns som ett högriskprojekt.

Mina upplevelser är för närvarande följande:

WordPress

Nu fungerar inte WordPress-appen i inmatningsdelen längre. Det som har hänt är att appen behandlar rubriken och textdelen olika. I rubriken går det att skriva med mitt tangentbord men i textdelen fungerar inte åäö längre, så det här inlägget skriver jag via browser-appen i Android. Där funkar tangetbordet.

Facebook

Trööög är bara förnamnet. Undrar vad appen egentligen håller på med. Det ligger nära till hands att tänka konspiratoriskt. Men det är väl som vanligt, ovanligt dålig och ineffektiv kod.

Min uppfattning om Android står sig. En jävla lekstuga för dåliga programmerare. Kvalitet vet dom inte vad det är.

Arlanda

Den där appen som visar ankommande flyg som jag är rätt beroende av. Ofta går den jäveln igång av sig själv så att Android tvingar fram en automatisk stängning. Hur skumt fel som helst. Appen gör något på egen hand?!?!

Slutsatser

Så det ska bli intressant när kvalitetssmedvetna företag som Nokia och Microsoft får ut sina produkter. Synd bara att jag köpt på mig en Samsung Galaxy Tab 7, vilket medför att jag leva med skiten tills vidare. Nokia! Bygg en 7-tums pekplatta som är kompatibel med Samsungs tangentbord samt distribuera Windows 8 för pekplattor gratis så att vi slipper det dåliga Android-junket.

4 reaktioner till “Android är rätt kass”

 1. lol.

  Nu låter du som frugan.

  ”det är fel på tv-jäveln igen” (en LG)
  Va? frågar jag.
  ”det är fel på TVn” ”du måste ringa Telia”

  Suck! Tänker jag.
  Kommer på att frugan dammsugit tidigare och kollar TP-skarven bredvid kakelugnen.
  Skönt.
  Slapp starta om digitalboxen, routern och switchen.
  Slapp sitta i telefonkö i 2 timmar hos telia för att sedan göra om proceduren.

  Nu har jag lagat TVn säger jag sedan jag satt in kontakterna i skarven.

  Nu är det väl bara att hoppas på att Samsung tar sitt ansvar för din del nu nät telefonen är trasig.
  😉

  Gilla

 2. Det företag har efter sina erfarenheter och problem med Samsungs mobilprodukter bestämt sig för att byta till andra leverantörer, men med det innebär det inte att ALLA android-produkter har samma problem.
  Lite urskillning kan vara befogat. Vi hade under en längre tid innan bytet till Samsung, som en av flera andra leverantörer av mobiltelefoner, haft ännu större problem med Nokia. Nokias mobiler stod i jämförelse för 90% av supporten på mobiler.
  Mindre troligt att man ska lita på enbart varumärken, utan man måste testa vilka produkter som håller måttet.
  Kan nämna att de som under motsvarande tid har prövat mobiler med Windows Phone 7 har önskat en annan telefon (läs operativsystem).
  Att Nokia då ensidigt går in för endast ett operativsystem och just Windows Phone 7 ser jag som mycket olyckligt för både Nokia och konsumenter/företag.

  Innan Nokias kräftgång var deras produkter mer tillförlitliga och populära än alternativen (mestadels Sony Ericsson med UIQ).

  Gilla

 3. Intressant.
  Jag har själv en Galaxy Tab 7 (2.2 Froyo) och upplever inget av de problemen du nämner.
  Men det är klart. Jag använder ingen WordPress-, Facebook- eller Arlanda-app heller.

  Personligen så skulle jag aldrig få för mig att banna ett helt operativ baserat på mitt eget val av installerade – och tydligen dåliga – appar.
  Ge feedback till utvecklarna av apparna istället så kanske dina problem upphör i och med nästa version av programmet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s