Samir Sabri, skådespelare!

Massmedia av idag är fyllt av elände, kaos och mord. Men ibland kryper det in artiklar som man blir glad över. Thomas Lerner på Dagens Nyheter är en sådan journalist. Som skriver om positiva saker med ett varmt språkbruk bland annat om Tomas Ledin.

Tyvärr finns just nu inte artikeln om Samir Sabris levnadsöde under rubriken “Teatern gav Samir en andra chans”, från kriminell till debuterande skådespelare, så jag kan inte länka till artikeln på http://dn.se. Hade det inte varit för att jag ska jobba ikväll så kanske jag letat reda på teatern för att se Samir i föreställningen “13dagsafton” på teatern Reflex i södra Stockholm. Jag kan bara önska honom och ensemblen lycka till.

Har du möjlighet att se pjäsen så gå och se den samt skriv en kommentar om hur det gick för Samir.

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s